Praktijk info

Eerste consult

Het eerste consult begint met een vraaggesprek (anamnese) betreffende je klachten en algemene gezondheid.

Daarna zal een lichamelijk onderzoek volgen, waarbij er nauwkeurig wordt gekeken naar de oorsprong van je klacht. Aan de hand van al deze informatie wordt de diagnose gesteld. Als je klachten worden veroorzaakt door een beperking in de bindweefsels e/o spieren dan kan er meteen worden behandeld.

Een consult duurt circa 40 minuten. De ernst van de klacht en de reactie op de gegeven behandeling bepaald de hoeveelheid volgafspraken. Mijn streven is om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Als dit niet het geval is, doe ik er alles aan om iemand te vinden die het wel kan. Ik heb een netwerk van specialisten die samen met mij werken naar  een passende oplossing voor jouw klacht.

Parkeren

 IMG 6207.PRACTICE

Als je met de auto komt kun je de auto kwijt aan de overkant van ons huis in de berm, het is vrijparkeren in de wijk.

Kom je met de fiets? Zet hem dan in het rekje voor het huis, er is ruimte genoeg.

Vergoedingen

Voor mijn behandelingen geldt geen verplicht eigen risico van € 385.  Vergoedingen worden betaald uit je aanvullende verzekering. Controleer daarom je polisvoorwaarden!

De vergoeding is afhankelijk van je verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende pakket. Bij twijfel, informeer direct bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsregeling. Kijk naar http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/neuromusculaire-therapie  voor een uitgebreide toelichting.

Een behandeling bedraagt  € 52.50. Je wordt verzocht dit bedrag na de behandeling bij voorkeur met pin te voldoen. Je krijgt een nota mee, die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen.

De praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen; www.nmtn.nl / www.srbag.nl

Sportspreekuur

De 1e zaterdag van de maand tussen 11 & 12 ben ik aanwezig in de winkel van www.zwolle.run2day.nl om sporters te woord te staan over hun blessures.

Afspraak maken?

Dat kan! Selecteer een behandeling & kies een tijdstip waarop het jou het beste uit komt, of bel met 06 4602 5354. Je mag ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en beschrijf daarbij een korte uitleg over je klacht/en.

ByVincent
Beukenallee 19
8019 BA Zwolle

Tel: 06 460 253 54
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.byvincent.nl

facebook.com/vincentlinckers
twitter: @VincentLinckers
linkedin: Vincent Linckers